Mijn naam is Kees Damhuis en ik ben geboren januari 1985 in Denekamp. Na het behalen van mijn mavo en havo diploma heb ik mijn jongensdroom in vervulling laten gaan door te gaan werken als beroepsmilitair bij de Luchtmobiele Brigade van de Koninklijke Landmacht.

Na bijna 5 dienstjaren was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ben ik gaan studeren. Ik heb gestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Groningen. Tijdens en na mijn studie ben ik werkzaam geweest binnen de Jeugdhulpverlening.

Sinds eind 2014 werk ik als Sportcoach in de gemeente Lochem. Hier ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het sport- en beweegaanbod in de gemeente Lochem voor de basisscholen. 

In mijn werk geef ik regelmatig Freerunninglessen en ook organiseer ik o.a. ouder-kind Survivaldagen. Daarnaast mag ik sinds november 2016 ook Rots & Water trainingen geven. Ik zie hoeveel plezier de kinderen (en ouders) beleven aan deze activiteiten en heb daarom besloten om deze activiteiten ook als zelfstandige aan te bieden.